Over mij

Image

Over mij


Enthousiast, ambitieus en sportief, dat ben ik!

Ik ben Koen Liebregt, de oprichter van Jouw Maatje. Ik heb een passie voor sport en het helpen van anderen.

Als persoonlijk begeleider richt ik me op het ondersteunen van jongeren met een beperking bij het behalen van hun sportieve doelen.
Mijn eigen ervaring met ADHD heeft mijn liefde voor sport alleen maar versterkt, en het stelt me in staat om mijn grenzeloze enthousiasme en energie in te zetten bij het begeleiden van deze jongeren.
Stilzitten op school was voor mij altijd een uitdaging. Maar door de levensstijl die ik heb ontwikkeld, ben ik erin geslaagd mijn passie om te zetten in succes.

Ik heb mijn diploma Sport en Bewegen niveau 3 behaald en ik ben ook gecertificeerd ski-instructeur en fitnessinstructeur.
Mijn hoogtepunt was het afronden van de opleiding tot persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen op niveau 4, waardoor ik nu kan doen wat ik het allerleukst vind: sporten met mensen met een beperking.

Bij Jouw Maatje kijken we altijd naar de mogelijkheden in plaats van de moeilijkheden.
Mijn missie is om jongeren met een beperking te inspireren en hen te laten zien dat ze, net als ik, hun passie kunnen volgen en hun doelen kunnen bereiken.
Samen met mijn energieke enthousiasme wil ik hen aanmoedigen om hun eigen grenzen te verleggen en te ontdekken wat er mogelijk is in de wereld van sport en beweging. We gaan samen de uitdaging aan en werken aan een sterke, gezonde toekomst.

Contact

T: +31 634 63 41 17

E: koen@jouwmaatje.nl 

 

 

 

 

 

Jouwmaatje

jouw maatje logo geisoleerd kleiner

Media

Facebook berichten Jouwmaatje